ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έτοιμος ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Έτοιμος ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο
Ντιγκινί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ ευχάριστη εξέλιξη στον Ατρόμητο. Ο Νικολά Ντιγκινί ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο της αποθεραπείας του από την επέμβαση που πραγματοποίησε στις αρχές του χρόνου και είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Το καλοκαίρι ο Νικολά Ντιγκινί αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο με σκοπό να κάνει τη διαφορά. Ο σοβαρός τραυματισμός του Γάλλου στο πόδι, ωστόσο, δεν του επέτρεψε όλο αυτό το διάστημα να βοηθήσει την ομάδα του Περιστερίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει παίξει μόνο σε 70 λεπτά, στην ήττα (3-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρχές του χρόνου ο 28χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση και την Τρίτη (14/2) ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο της αποθεραπείας του και ενσωματώθηκε πλήρως στο πρόγραμμα. Έτσι, ο Γάλλος τίθεται στη διάθεση του προπονητή του Ρικάρντο Σα Πίντο. Αντίθετα, από την προπόνηση της ημέρας απουσίασε λόγω ίωσης ο Παντελιάδης.

* Την Τετάρτη (15/2) θα γίνει διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) στο αθλητικό κέντρο. Το απόγευμα θα γίνει η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού.

* Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στην Τρίπολη ο Κιβρακίδης και θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο ματς του Σαββάτου επιστρέφει ο Λε Ταλέκ καθώς εξέτισε την τιμωρία του.

* Ο Ατρόμητος το Σάββατο (18/2) αντιμετωπίζει στις 15.00 την Ξάνθη, για την 21η αγωνιστική της Super League.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ