ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επστάιν: "Δύσκολο το ματς με τον Πλατανιά"

Επστάιν: "Δύσκολο το ματς με τον Πλατανιά"
Επστάιν INTIME SPORTS

Ο Επστάιν χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Πλατανιά πιο δύσκολο απ' αυτό που έδωσε ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης του Ατρομήτου Ντένις Επστάιν μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για τον αγώνα με τον Πλατανιά και τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: " Περιμένω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον ΠΑΟΚ, επειδή πάντα τις καινούριες ομάδες στο πρωτάθλημα κανείς δεν τις ξέρει πολύ καλά. Νομίζω ότι παίζουν πολύ κλειστά, είναι μια καλή ομάδα, παρακολούθησα το πρόσφατο παιχνίδι στο οποίο κέρδισαν με 2-0 και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Για μας είναι σημαντικό μετά τη διακοπή να βρούμε το ρυθμό μας και να δείξουμε ότι θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα του Πλατανιά".

Για το αν θα επηρεάσει η διακοπή: " Πάντα μετά από μια διακοπή πρέπει να κάνεις μια καινούρια αρχή. Νομίζω ότι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις δύο εβδομάδες και είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστούμε αμέσως στις απαιτήσεις του αγώνα και να μη σκεφτούμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία και ότι θα είναι εύκολο ματς, αντιθέτως πρέπει να σκεφτούμε ότι θα είναι δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και θέλουμε να έχουμε εννιά βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια".

Για το κλειδί του Ατρόμητου μετά τα πρώτα πολύ καλά ματς: " Ο Μπάγεβιτς από την αρχή μας είπε τί ήθελε. Ήθελε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω, χωρίς μεγάλες μπαλιές. Νομίζω δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία. Έχουμε κάποιους καινούριους παίκτες οι οποίοι προσαρμόστηκαν στην ομάδα πολύ γρήγορα. Είχαμε μία πολύ καλή αρχή αλλά είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να κάνουμε καλά παιχνίδια. Θα έρθουν και παιχνίδια στα οποία δε θα είμαστε τόσο καλοί, όμως πρέπει να τα κερδίσουμε κι αυτά. Κι αυτό σκέφτομαι και για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ότι το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα περισσότερο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ