ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστροφή Ντιγκινί στον Ατρόμητο, εκτός ο Μπρίτο

Επιστροφή Ντιγκινί στον Ατρόμητο, εκτός ο Μπρίτο
Ντιγκινί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρουσία του Νικολά Ντιγκινί σε αποστολή του Ατρόμητου μετά από αρκετό χρονικό διάστημα είναι αυτό που ξεχωρίζει από την 20άδα της ομάδας του Περιστερίου.

Με το Νικολά Ντιγκινί για πρώτη φορά σε αποστολή του Ατρόμητου μετά από αρκετό χρονικό διάστημα θα ταξιδέψει στην Βέροια η ομάδα του Περιστερίου. Ο Γάλλος επιθετικός το τελευταίο διάστημα μετείχε σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις και ο Σα Πίντο επέλεξε να τον συμπεριλάβει στην 20άδα που ανακοίνωσε και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα του δώσει χρόνο συμμετοχής η όχι.

Αντίθετα ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Μπρίτο ενώ δεν έχει στην διάθεση του και τους τιμωρημένους Κυριακίδη και Τόνσο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα στη Βέροια (19.30) ανακοίνωσε σήμερα ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο.

Την αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Παντελιάδης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ούμπιντες, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μανιάτης, Ντάουντα, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί.

Η αποστολή γευμάτισε μετά την προπόνηση στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησε για την Βέροια με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Κυριακίδης (τιμωρημένος), Τόνσο (τιμωρημένος), Τσατσόπουλος, Μπρίτο, Γκουγκούδης θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ