ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστροφή για Νάστο, Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

Επιστροφή για Νάστο, Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο
Νάστος Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Δυο σημαντικές επιστροφές για τον Νίκο Νιόπλια ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς οι Νάστος, Μαρσελίνιο τέθηκαν στην διάθεση του για το παιχνίδι στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Με δυο προσθήκες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παραταχθεί την Κυριακή (24/5) ο Ατρόμητος καθώς ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους Νάστο και Μαρσελίνιο να δηλώνουν παρών για την αναμέτρηση στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Τόσο ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου όσο και ο Βραζιλιάνος άσος συμπεριλήφθηκαν στην 19άδα αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν και στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος στο ματς με τον ΠΑΟΚ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε τις επτά κάτι το οποίο σημαίνει πως θα χάσει και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί.

Μετά το πέρας της προπόνησης η αποστολή του Ατρόμητου οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο όπου και κατέλυσε ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τoν Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης» ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοές, Ναπολεόνι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ