ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστρέφει ο Κοντοές στον Ατρόμητο

Επιστρέφει ο Κοντοές στον Ατρόμητο
Κοντοές INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κοντοές πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Πέμπτης και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς με τον Πανιώνιο.

Στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Κοντοές. Ο άσος της ομάδας του Ατρόμητου πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος δείχνοντας ότι έχε ξεπεράσει το λουμπάγκο. Κανονικά προπονήθηκε και ο Κιβρακίδης. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νάστος ο οποίος θα χάσει ένα ακόμη ματς της ομάδας του Ατρόμητου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η προετοιμασία συνεχίστηκε το πρωί με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Ατομικά προπονήθηκε ο Νάστος ενώ ο Κοντοές πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Με το σύνθημα «Ατρόμητε - Τρελαίνομαι» υποδέχθηκαν σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου την αντιπροσωπεία της ομάδας μας που τους επισκέφθηκε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Οι Εδουάρδο Μπρίτο, Λοράν Αγκουαζί και Φώτης Γεωργίου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά του σχολείου που έδειξαν τη μεγάλη τους αγάπη για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης μας. Οι τρεις παίκτες υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και φυσικά μοίρασαν εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο".

Επιστρέφει ο Κοντοές στον Ατρόμητο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ