ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστρέφει ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Επιστρέφει ο Γκαρσία στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Πίτου Γκαρσία που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό όντας τιμωρημένος τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε δυο γκρουπ η προπόνηση της Δευτέρας (25/5).

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από το ματς με τον Παναθηναϊκό και τα δυο ματς που έρχονται με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να κρίνουν κατά πολύ το αν η ομάδα του Περιστερίου θα μπορέσει να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ.

Το καλό για τον Νίκο Νιόπλια είναι πως θα έχει στην διάθεση του και τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Σε ότι έχει να κάνει με τραυματισμούς όσο και με νέες τιμωρίες δεν προέκυψε κάτι από το ματς στην Λεωφόρο και μόνο η απουσία του Μπρίτο αποτελεί πονοκέφαλο για τον Νιόπλια.. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Σήμερα οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΟ έκαναν θεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπρίτο. Στη διάθεση του προπονητή μας Νίκου Νιόπλια επιστρέφει ο Γκαρσία".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ