ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επίσημο: Προπονητής του Ατρόμητου ο Κάναντι

Επίσημο: Προπονητής του Ατρόμητου ο Κάναντι

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Facebook ο Ατρόμητος επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον 47χρονο τεχνικό Ντάμιρ Κάναντι.

Ήρθε, είδε, συμφώνησε, υπέγραψε... παρουσιάστηκε. Ο λόγος για τον Ντάμιρ Κάναντι ο οποίος είναι και επίσημα από το απόγευμα της Τετάρτης ο νέος προπονητής του Ατρόμητου.

Η συνεργασία των δυο πλευρών επισημοποιήθηκε μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο Ατρόμητος και στο οποίο υπάρχει το πρώτο καλωσόρισμα στον Αυστριακό αλλά και οι πρώτες δηλώσεις του πρώην τεχνικού της Ραπίντ ως προπονητή της ομάδας του Περιστερίου.

Στο ποστάρισμα που έκανε ο Ατρόμητος αναφέρει:

"Welcome.!!!!Damir Canadi!

Επί του πιεστηρίου. Οι πρώτες δηλώσεις του Νέου μας Προπονητή. Χαιρετίζει όλους τους φιλάθλους μας,είναι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στην οικογένεια του Ατρόμητου, θέλει να γνωρίσει όλη την ομάδα καλύτερα και να την φτάσει ψηλά με σκληρή δουλειά για να πετύχει όλους τους αγωνιστικούς στόχους".

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Ατρόμητου αλλά και οι πρώτες δηλώσεις του Αυστριακού τεχνικού με τους Περιστεριώτες να γράφουν:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής μας είναι ο Νταμίρ Κάναντι (Damir Canadi) και τον καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στην οικογένεια του «αστεριού»!.

Γαλουχημένος με τη ποδοσφαιρική φιλοσοφία που την χαρακτηρίζει το θετικό μέταλλο, η θέληση για τη νίκη, η πειθαρχία και η σωστή αντίληψη ο Aυστριακός τεχνικός υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Βρήκα πολύ καλή ατμόσφαιρα και συνάντησα ανθρώπους με καλή προαίρεση και όνειρα για την ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο, νιώθω ότι μπορώ να γίνω αμέσως μέλος της οικογένειας του και πιστεύω ότι με τις συνθήκες που υπάρχουν θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Σύνθημα μας θα είναι δουλειά 100% από την πρώτη ημέρα».

Γεννημένος στις 5 Μαϊου 1970 στη Βιέννη, ο Ντάμιρ Κάναντι έρχεται στην ομάδα μας κυριολεκτικά on fire καθώς τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ανελλιπώς στο αυστριακό ποδόσφαιρο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Κορωνίδα, η θητεία του στην Αλτάχ (Altach) την οποία ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2013 και την οδήγησε αρχικά στην άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία και εν συνεχεία στην 3η θέση και στην πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο της ιστορίας της στο Europa League.

Τη απελθούσα πια περίοδο 2016-17 άφησε τον Νοέμβριο τον πάγκο της Αλτάχ καθώς μεταπήδησε στη Ραπίντ Βιέννης. Μέχρι εκείνη την στιγμή η Αλτάχ ήταν 1η στη βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές με 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή μας θα γίνει αύριο (Πέμπτη) στις 13.00 στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του γηπέδου Περιστερίου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ