ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο
Σαλπιγγίδης Μαρσελίνιο INTIME SPORTS

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα με την Καλλονή καθώς ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Μαρσελίνιο να μην γυμνάζεται την Δευτέρα (4/5) μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Νίκο Νιόπλια από το ματς με τον Πανιώνιο καθώς ο έμπειρος προπονητής είδε τον Μαρσελίνιο να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και να μένει εκτός προγράμματος την Δευτέρα. Ο Βραζιλιάνος και στο παρελθόν είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο και για αυτό και στην ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να τον προφυλάξουν ώστε να τον έχουν στην διάθεση τους στα πλέι οφ. Η απουσία του Μαρσελίνιο ήρθε να προστεθεί σε αυτή του Νάστου ο οποίος εξακολουθεί να μην μετέχει σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Πανιώνιου και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα η εβδομάδα για την ομάδα μας.

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Νάστος ενώ ο Μαρσελίνιο που έχει ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα στον αστράγαλο έκανε θεραπεία και ατομικό.

Οι δύο παίκτες θα προπονηθούν και αύριο ενώ η ομάδα θα έχει ρεπό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ