ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ένα μήνα έξω με το καλημέρα ο Κοντοές στον Ατρόμητο

Ένα μήνα έξω με το καλημέρα ο Κοντοές στον Ατρόμητο
Κοντοές INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κοντοές θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Τετάρτη (8/7) μετά από απόφαση του ιατρικού επιτελείο της ομάδας καθώς ο έμπειρος άσος ένιωσε από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ενοχλήσεις στο γόνατο.

Άτυχος με το καλημέρα στάθηκε ο Γιάννης Κοντοές στον Ατρόμητο καθώς ο έμπειρος άσος από τις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και το ιατρικό τιμ αποφάσισε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Τετάρτη (8/7) κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Θα χάσει άρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο αλλά και τα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς της ομάδας του Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Σε επέμβαση αρθροσκόπησης (στον έξω μηνίσκο) θα υποβληθεί την Τετάρτη ο Γιάννης Κοντοές έπειτα από απόφαση που έλαβε ο επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας Νίκος Πισκοπάκης.

Ο ποδοσφαιριστής ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μεταξύ των μελών του ιατρικού επιτελείου κρίθηκε λοιπόν απαραίτητη η επέμβαση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας. Σε κάθε περίπτωση ο ποδοσφαιριστής δεν θα απέφευγε το χειρουργείο και το μόνο που θα μπορούσε ιατρικώς να γίνει ήταν να κερδηθεί λίγος χρόνος.

Έτσι ο Κοντοές θα λείψει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο και κατ’ επέκταση από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα σήμερα είχε διπλή προπόνηση ενώ αύριο θα γίνει μια προπόνηση. Την Τετάρτη η ομάδα θα αναχωρήσει για το Πήλιο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ