ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ελεύθερος ο Πίτου Γκαρσία, πάει στην Seongnam

Ελεύθερος ο Πίτου Γκαρσία, πάει στην Seongnam
Πιτου Γκαρσία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πίτου Γκαρσία αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, τα έχει βρει σε όλα με την Seongnam και την Τρίτη (1/3) πετάει για Κορέα, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Έπειτα από 4,5 χρόνια συνεργασίας με τον Ατρόμητο ο Πίτου Γκαρσία, αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός και η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου τα βρήκαν για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο ίδιος έχει πρόταση από ομάδα της Ασίας, την οποία έχει αποφασίσει να κάνει αποδεκτή. Η "κυανόλευκη" ΠΑΕ δεν έχει καμία διάθεση να πάει κόντρα στην επιθυμία του παίκτη. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως η ομάδα που τον θέλει είναι η Seongnam από την Κορέα (μετέχει στην πρώτη κατηγορία), στην οποία θα υπογράψει για 1+1.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2007. Το πρωτάθλημα στην Κορέα ξεκινά στις 12 Μαρτίου. Ο Πίτου παίζει στον Ατρόμητο από το 2011, ενώ εφέτος έχει παίξει σε 25 παιχνίδια. Όλες τις σεζόν ήταν βασικός στους Περιστεριώτες. Στην Ελλάδα έχει περάσει και από Ηρακλή και Άρη. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι στην αποστολή του αγώνα της Δευτέρας (29/2) με τον Ηρακλή, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Photo Credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ