ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός ο Μπάλλας, μέσα ο Θεολόγου στον Ατρόμητο

Εκτός ο Μπάλλας, μέσα ο Θεολόγου στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο Μπάλας και κρίθηκε να μείνει εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής (19/10) με την Βέροια.

Χωρίς τον Παναγιώτη Μπάλλα αν και αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή ταξίδεψε στην Βέροια ο Ατρόμητος. Ο νεαρός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός.

Στην θέση του ο Γρηγορίου πήρε μαζί του τον Θεολόγου ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή στην υπόλοιπη 18άδα που θα βρεθεί στην Βέροια για το παιχνίδι της Κυριακής (19/10).

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα στη Βέροια.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας παρουσιάστηκε με μια σύσπαση στον προσαγωγό και κρίθηκε σκόπιμο να την ακολουθήσει την αποστολή. Τη θέση του πήρε ο Παντελής Θεολόγου.

Οι υπόλοιποι δεκαοκτώ παίκτες είναι οι εξής:Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Μπόρισλαφ Στόιτσεφ, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

Οι παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης γευμάτισαν στο αθλητικό κέντρο και αναχώρησαν για την Βέροια, με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ