ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός ο Κιβρακίδης, μέσα Μπρίτο, Λημνιός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
Ατρόμητος ICON

Με νέα πρόσωπα η αποστολή του Ατρόμητου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Σα Πίντο πήρε τον Τσατσόπουλο που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών, τον Μπρίτο ύστερα από καιρό, ενώ εκτός έμεινε ο Κιβρακίδης. Μέσα ο Λημνιός.

Την αποστολή του αγώνα της Κυριακής (23/4, 19.30) με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» ανακοίνωσε ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο, αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο. Ο Λημνιός που εγκατέλειψε την προπόνηση της Παρασκευής, συμπεριλήφθηκε τελικά στα πλάνα του Πορτογάλου.

Ο Μπρίτο μετά από καιρό επέστρεψε στην αποστολή, ενώ ο Κιβρακίδης έχοντας χάσει προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κρίθηκε σκόπιμο να μην συμπεριληφθεί. Τιμωρημένος είναι ο Λε Ταλέκ. Ο Τσατσόπουλος που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών κι έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή.

Εκτός έμειναν και οι Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Παντελιάδης και Λαζαρίδης. Την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 παίκτες που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Ντάουντα, Λημνιός, Κυριακίδης, Κοντοές, Κατράνης, Πλατέλλας, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Νάτσος, Μπάγκα, Μανιάτης, Τόνσο, Ούμπιντες, Βασιλείου, Ντιγκινί, Μπρίτο, Τσατσόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ