ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έξαλλοι στην ΠΑΕ Ατρόμητος με την ΕΠΟ

Έξαλλοι στην ΠΑΕ Ατρόμητος με την ΕΠΟ
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ παρέστη στην έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Διαιτητικό ως πολιτική αγωγή, ζητώντας να διατηρηθεί η ποινή των κεκλεισμένων θυρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Έξαλλοι οι Περιστεριώτες, ζήτησαν συνάντηση με την επιτροπή εξομάλυνσης.

Στον Ατρόμητο αδυνατούν να πιστέψουν ότι η ΕΠΟ παρέστη την Παρασκευή (9/12) ως πολιτική αγωγή στην έφεση της ΠΑΕ στο Διαιτητικό, ζητώντας να διατηρηθεί η ποινή των κεκλεισμένων θυρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στην ομάδα του Περιστερίου υποστηρίζουν ότι αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς η ΕΠΟ είθισται να παρεμβαίνει σε θέματα αδειοδοτήσεων, αλλά ποτέ σε θέματα τιμωρίας μιας έδρας. Για την στάση αυτή της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ζήτησε ήδη συνάντηση με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση του Διαιτητικού να απορρίψει την έφεσή της, αναφέροντας: "Εκδικάστηκε σήμερα σε τρίτο βαθμό η έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η οποία απορρίφθηκε.Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αυτή την απόφαση την οποία θεωρούμε αυστηρή και άδικη. Για πρώτη φορά ωστόσο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου για ένα τέτοιο θέμα (τιμωρία έδρας ομάδας) παρέστη ως αντίδικος η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας".

Η απόφαση του Διαιτητικού

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την από 08.12.2016 και με αριθμό πρωτοκόλλου 38040/2016 προσφυγή κατά το μέρος που ασκείται από την πρώτη προσφεύγουσα εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την ίδια προσφυγή κατά το μέρος που ασκείται από το δεύτερο προσφεύγοντα πρόεδρο της ως άνω ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923, Γεώργιο Σπανό. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν, κατά πλειοψηφία, την από 8/12/2016 προσφυγή της προσφεύγουσας ΠΑΕ Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης κατά της υπ’ αριθμ. 38001/07.12.2016 απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος της ΕΠΟ".

Χωρίς Βασιλείου με Παναθηναϊκό

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/12) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο και έλαβαν κανονικά μέρος οι Ούμπιντες, Λε Ταλέκ. Σε έντονους ρυθμούς προπονήθηκε ατομικά ο Ντιγκινί. Απουσίασε ο Βασιλείου που αναρρώνει στο σπίτι του και δεν υπολογίζεται.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ