ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έκοψε τον "φορτωμένο" Κατράνη ο Σα Πίντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κατράνης, Σεμπά EUROKINISSI SPORTS

Από δύο σερί ήττες προέρχεται στη Super League ο Ατρόμητος και την Κυριακή (2/4, 15.00) κοντράρεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου θα επιδιώξει να βάλει φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός αποστολής ο Κατράνης.

Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη την την Κυριακή (2/4, 15.00) για τον Ατρόμητο, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, και απέναντι στους "κυανέρυθρους" θα παλέψει να μπει εκ νέου σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.

Ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο κατόπιν συζήτησης με τον Κατράνη αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, κρίνοντας ότι ο νεαρός επέστρεψε αγωνιστικά "φορτωμένος" από την Εθνική Νέων. Μπρίτο, Ν.Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Τσατσόπουλος και Κατράνης που έμειναν εκτός, θα προπονηθούν την Κυριακή με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Γκουγκούδης, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί. Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Ο Ατρόμητος έχει 35 βαθμούς σε 25 παιχνίδια και είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας. Από τον Πανιώνιο τον χωρίζουν 13 πόντοι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ