ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκλεκτός του Ατρόμητου ο Ντάμιρ Κάναντι

Εκλεκτός του Ατρόμητου ο Ντάμιρ Κάναντι

Ο Ατρόμητος βρήκε στο πρόσωπο του Αυστριακού Ντάμιρ Κάναντι τον διάδοχο του Σα Πίντο για τον πάγκο του. Τις επόμενες ώρες οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο πρώην τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης, Ντάμιρ Κάναντι, αναμένεται να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Σα Πίντο στον πάγκο του Ατρόμητου.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου έψαχναν στο εξωτερικό για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά το αντί του Πορτογάλου και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του 47χρονου προπονητή ο οποίος στην διάρκεια της περσινής σεζόν εργαζόταν στην Ραπίντ Βιέννης. Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ώρες να έχουμε εξελίξεις, ίσως και επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Κάναντι άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2002 ως βοηθός προπονητή στις χαμηλές κατηγορίες της Αυστρίας. Το 2011 ανέλαβε την Λουστενάου που βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Τον Ιανουάριο του 2013, ανέλαβε την Άλταχ και την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία της χώρας χωρίς να σταματήσει εκεί. Με την Άλταχ την επόμενη περίοδο, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση και να την βγάλει στα προκριματικά του Europa League. Ωστόσο, αν και προκρίθηκε από τον τρίτο προκριματικό, τελικά αποκλείστηκε στα play off.

Την επόμενη σεζόν, η πορεία της Άλταχ δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή τερματίζοντας στην 8η θέση. Όμως, ο Κάναντι άρχισε εντυπωσιακά την σεζόν 2016-17 με την Άλταχ κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στον πάγκο της Ραπίντ Βιένης απ' όπου αποχώρησε τον Απρίλιο του 2017 καθώς χώρισαν οι δρόμοι τους λόγω διαφωνίας στη διαφορά φιλοσοφίας εν όψει της νέας περιόδου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ