ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έκλεισε στον Άρη Λεμεσού ο Θεολόγου

Έκλεισε στον Άρη Λεμεσού ο Θεολόγου
Θεολόγου, Μαμούτε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Άρη Λεμεσού θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Παντελής Θεολόγου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 25χρονος αμυντικός θα δοθεί στην κυπριακή ομάδα ως δανεικός από τον Ατρόμητο.

Ο Παντελής Θεολόγου (δεξιά στη φωτ.) παίζει στον Ατρόμητο από το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014. Είχε αφήσει την Καλλιθέα, υπογράφοντας συμβόλαιο στην ομάδα του Περιστερίου. Ο 25χρονος αμυντικός έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στους "κυανόλευκους" αφήνει την Ελλάδα για την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο υψηλόσωμος (1.89) κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνηθεί να παίξει στον Άρη Λεμεσού. Ο Ατρόμητος δεν τον αφήνει ελεύθερο, αλλά τον δίνει δανεικό. Ο Θεολόγου αγωνίστηκε εφέτος στην αναμέτρηση της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, στη Super League.

Κατά το παρελθόν έχει παίξει στο Σούλι Παραμυθιάς, στον Αμβρακικό Βόνιτσας, στον Εθνικό Αστέρα και στην Καλλιθέα. Ο Άρης Λεμεσού αγωνίστηκε εφέτος στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος και τερμάτισε στην 7η θέση της κανονικής διάρκειας (συμμετείχε σε μπαράζ παραμονής και έμεινε στην κατηγορία).

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ