ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δυο μεταγραφές ακόμα

Δυο μεταγραφές ακόμα
INTIME SPORTS

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ταυλαρίδη στον Παναθηναϊκό. Για δυο ακόμα προσθήκες πάει η ομάδα του Ατρόμητου.

Ένας σημαντικός κύκλος έκλεισε το Σαββατοκύριακο για την ομάδα του Ατρόμητου, αφού ο Στάθης Ταυλαρίδης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Περιστερίου.

Ο 35άχρονος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας δεν στάθηκαν εμπόδιο. Βέβαια ο Ατρόμητος δεν θα βγει χαμένος από την υπόθεση μιας και θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Τι γίνεται τώρα με τα μεταγραφικά της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα γίνει κάποια προσθήκη στο κέντρο της άμυνας, αφού υπάρχουν λύσεις. Μην ξεχνάμε πως στόπερ μπορεί να παίξει και ο Κώστας Κατσουράνης που αποκτήθηκε την Παρασκευή (26/12).

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως οι μεταγραφές σταμάτησαν. Ο Ατρόμητος θα κινηθεί σίγουρα για έναν επιθετικό, ενώ εξετάζονται σοβαρά και δυο περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών.

Μετά την Δευτέρα, που αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Ταυλαρίδη, είναι πιθανόν να έχουμε τα πρώτα ευχάριστα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ