ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δυναμικό παρών αλλά με προσοχή θέλουν στον Ατρόμητο

Δυναμικό παρών αλλά με προσοχή θέλουν στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο του Περιστερίου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας αλλά παράλληλα να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην τιμωρηθεί ο σύλλογος.

Ο Ατρόμητος δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό και το γήπεδο του Περιστερίου αναμένεται να είναι κατάμεστο. Οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών αλλά παράλληλα να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Μάλιστα σημειώνουν τι επιτρέπεται και τι όχι στο γήπεδο ενώ καλούν τους φίλους της ομάδας του Περιστερίου να βρεθούν από νωρίς στο γήπεδο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό καλεί τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Σταδίου Περιστερίου και να αποτελέσουν τον 12παίκτη.

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι η νομοθεσία είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οι κανονισμοί είναι σαφείς: Απαγορεύεται η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι φίλαθλοι να στηρίξουν και να προστατεύσουν τον Ατρόμητο διατηρώντας την συμπεριφορά τους μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

Επίσης τους καλούμε να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους έτσι ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου γιατί ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός.

Απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωσηοινοπνευματωδώνποτών ενώεπιπλέον δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση φιλάθλων οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους απαγορευμένα ή μη επιτρεπόμενα αντικείμενα, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις θα υπάρχει καταλογισμός τυχόν ποινικών ευθυνών.

Ο Ατρόμητος δίνει ένα ακόμη πολύ μεγάλο παιχνίδι και όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα του έτσι όπως εμείς ξέρουμε".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ