ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Μήτρογλου ο καλύτερος που συνεργάστηκα"

Δώνης: "Μήτρογλου ο καλύτερος που συνεργάστηκα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο Sport24.gr για την αλλαγή νοοτροπίας του Ατρόμητου και αποθεώνει τον Κώστα Μήτρογλου (video).

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλές απαιτήσεις από την ομάδα του Ατρόμητου, αφού οι "έξυπνες" μεταγραφές του καλοκαιριού σε συνδυασμό με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου δημιούργησαν ένα εξαιρετικά αισιόδοξο κλίμα στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Πέντε αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος οι Περιστεριώτες επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ (έχει ένα ματς λιγότερο όπως και πολλές ομάδες ακόμα).

Η σπουδαία νίκη μάλιστα επί του Παναιτωλικού, που επίσης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, με ωραίο ποδόσφαιρο και χωρίς τα ελαττώματα των πρώτων δυο αγωνιστικών δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως ο Ατρόμητος φέτος είναι από τα φαβορί για την πρώτη 5αδα.

Μαζί μας συμφωνεί και ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης, διαφωνώντας όμως επί της ουσίας! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

"Κάνοντας μία σύγκριση με την περσινή σεζόν μπορώ να πω το εξής. Φέτος δεν παίζουμε το ίδιο ωραίο ποδόσφαιρο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν", είπε αρχικά στο Sport24.gr ο Γιώργος Δώνης και μας εξήγησε τι εννοεί:

"Φέτος όμως έχουμε κάτι πιο σημαντικό. Είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα και πιο ουσιαστικοί στην επίθεση. Παρόλο που έγιναν αρκετές μεταγραφές (πάνω από 11) και ο κορμός μας άλλαξε με επτά νέους ποδοσφαιριστές. Όλα όμως είναι θέμα δουλειάς".

"Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα των αποτελεσμάτων"

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος έδειξε να αφήνει πίσω την νοοτροπία που είχε στα δυο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, που μετά το 60ο λεπτό γυρνούσε πίσω. Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι;

"Κοιτάξτε. Το έξω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Ακόμα και οι μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο (Μπαρτσελόνα, Μίλαν) έρχονται στιγμές που θέλουν να διασφαλίσουν το αποτέλεσμα. Πόσο δε σε εμάς που δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και μέχρι στιγμής είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.

Μην ξεχνάτε πως την περσινή σεζόν παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως τα αποτελέσματα δεν ερχόντουσαν και αυτό μας δημιουργούσε άγχος. Φέτος όμως, όπως σας είπα, είμαστε πιο ουσιαστικοί και προσεκτικοί στην άμυνα. Μην ξεχνάτε ένα πράγμα. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα των αποτελεσμάτων".

"Ο καλύτερος που έχω συνεργαστεί"

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον κ. Δώνη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Κώστα Μήτρογλου.

"Είναι μία μεγάλη πρόκληση πιστεύω γι αυτόν το να δουλέψει μαζί μας και να εξελιχθεί. Έχει μία μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο στον Ατρόμητο. Προσωπικά για εμένα είναι ο κορυφαίος κυνηγός που συνεργάστηκα ποτέ και το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν προβλήματα με την συμπεριφορά του, μας είπε:

"Ο Κώστας είναι ένα εξαιρετικό παιδί και δείχνει μεγάλη διάθεση και θέληση στις προπονήσεις. Δουλεύει σκληρά καθημερινά κι αν αλλάξει κάποια πράγματα στην νοοτροπία του, τότε θα φτάσει πολύ ψηλά".


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ