ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δύσκολα με Σαράγεβο ο Ούμπιδες

Δύσκολα με Σαράγεβο ο Ούμπιδες
INTIME SPORTS

Αντίπαλος είναι ο χρόνος για τον Αργεντινό, ο οποίος δύσκολα θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Βόσνιους.

Ένας τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Χαβιέρ Ούμπιδες και αυτός είναι ο λόγος που πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του Ατρομήτου με τη Σαράγεβο. Υπάρχουν φόβοι πως αν πιεστεί μπορεί να υποτροπιάσει η κατάστασή του και πιθανότατα ο Γιώργος Παράσχος θα τον αφήσει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, από την προπόνηση της Παρασκευής έλειψε ο Νάστος, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ δόθηκε στην UEFA η λίστα για τους αγώνες με την Σαράγεβο η οποία περιλαμβάνει όλους τους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στους φιλάθλους, η ΠΑΕ Ατρομήτος ενημερώνει: " H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου (Αθήνα – Σαράγεβο και Σαράγεβο – Αθήνα) είναι 200 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (Θύρα 2, γηπέδου Περιστερίου) σήμερα μέχρι τις 20.00, αύριο (Σάββατο) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00., τη Δευτέρα 12.00 με 20.00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ