ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δίπλα στην ομάδα του Ατρόμητου ο Σπανός

Δίπλα στην ομάδα του Ατρόμητου ο Σπανός
REPORTER IMAGES

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Πήλιο και την Τρίτη θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Δίπλα στους παίκτες της ομάδας του Ατρόμητου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) ο πρόεδρος του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων. Ο Γιώργος Σπανός θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά την απογευματινή προπόνηση του Ατρόμητου.

Μάλιστα στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα αλλά και από τον επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρο Σοφιανό για την πορεία της προετοιμασίας.

Την Τρίτη το απόγευμα ο πρόεδρος του Ατρόμητου που συνοδεύεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Βασίλη Καρακατσάνη και Βασίλη Μπέτση θα παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό κόντρα στους "βυσσινί" οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου θα κάνουν ένα χαλάρωμα την Τρίτη το πρωί στα Χάνια και μετά το φαγητό θα αναχωρήσουν για τη Λάρισα.

Εκεί θα δώσουν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας τους μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο οποίο αναμένεται να προφυλαχθεί ο Ματέι επειδή στην προπόνηση της Δευτέρας ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ