ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Δικαιολογημένη η φόρτιση του κ. Σπανού"

"Δικαιολογημένη η φόρτιση του κ. Σπανού"

Ο αντιπρόεδρος και δικηγόρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και το μαγκαζίνο του σταθμού, με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος και δικηγόρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στην απολογία των κ. Σπανού και κ. Αγγελόπουλου, στις επόμενες κινήσεις του ισχυρού άνδρα του Ατρομήτου, στο αν έχει υποβληθεί μήνυση και κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στην κατάσταση του κ. Σπανού μετά τη διαδικασία.

Για την απολογία των κ. Σπανού και κ. Αγγελόπουλου: " Πήγαν στην Ευελπίδων, απολογήθηκαν, παρουσίασαν όλα τα αποδεικτικά στοιχειά που κατά την κρίση τους αποκρούουν το κατηγορητήριο, δηλαδή τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν ευσταθεί η κατηγορία, κατέθεσαν και οι μάρτυρες ότι αυτό το γεγονός για το οποίο κατηγορούνται ο κ. Σπανός και ο κ. Αγγελόπουλος δε συνέβη ποτέ. Μετά την απολογία ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι και οι δύο χωρίς περιοριστικούς όρους".

Για τις επόμενες κινήσεις του ισχυρού άνδρα του Ατρομήτου: " Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση στον κ. Φύσσα, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που μπορεί να προκύψει από τη διαδικασία ως ηθικός αυτουργός".

Για το αν έχει υποβληθεί μήνυση και κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: " Όχι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο".

Για κατάσταση του κ. Σπανού μετά τη διαδικασία: " Θεωρώ ότι η ένταση και η συναισθηματική φόρτισή του ήταν απολύτως δικαιολογημένα συναισθήματα, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ