ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διάστρεμμα ο Μπάλλας στον Ατρόμητο

Διάστρεμμα ο Μπάλλας στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Μπάλλας έμεινε εκτός προγράμματος την Πέμπτη στον Ατρόμητο, αλλά θα είναι στη διάθεση του Δέλλα για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Χωρίς τη συμμετοχή του Παναγιώτη Μπάλλα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (31/12) στον Ατρόμητο, αλλά ο νεαρός μέσος θα βρίσκεται στη διάθεση του Δέλλα για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Μπάλλας υπέστη ένα διάστρεμμα και για προληπτικό λόγο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (31/12/2015).

Όλοι οι υπόλοιποι όμως ήταν στην διάθεση του νεαρού τεχνικού που έκανε τις δοκιμές του σε ό,τι είχαν να κάνουν με την ενδεκάδα του αγώνα με τους Βοιωτούς.

"Στο ιδιόκτητο γήπεδο του Ασπρόπυργου και υπό χιονόπτωση πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας ακολούθησε μέρος του προγράμματος επειδή προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης έπαθε ένα ελαφρύ διάστρεμμα και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρύνει το πόδι του.

Αύριο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η προπόνηση θα γίνει νωρίς το μεσημέρι στον Ασπρόπυργο".

Δεν τοποθετήθηκαν για την ποινή

Στον Ατρόμητο τώρα και πλην της ενημέρωσης προς τον κόσμο τους για την ποινή που τους επιβλήθηκε για ένα παιχνίδι χωρίς θεατές και πρόστιμο 42.000 ευρώ δεν τοποθετήθηκαν με κάποια επίσημη ανακοίνωση ή διαρροή χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Οι ευχές της ΠΑΕ για το 2016

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Ατρόμητος και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ευχήθηκαν χρόνια πολλά για το νέο έτος:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το υπαλληλικό προσωπικό, εύχονται το νέο έτος να είναι γεμάτο από υγεία, ευτυχία, ευημερία, σε όλο τον κόσμο και σε όλους τους φιλάθλους. Στην ομάδα μας ας ευχηθούμε επιτυχίες και πολλές νίκες!.

Να μην λησμονείτε ότι η ζωή, θέλει ελπίδα, χαμόγελα και ατρόμητους"!

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ