ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διαψεύδει για οψιόν ο Σουμπίνιο

Διαψεύδει για οψιόν ο Σουμπίνιο
Σουμπίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κόντρα στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο Σουμπίνιο ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι δεν υπάρχει καμία οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του. Η αποστολή του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με την Καλλονή την Κυριακή (10/4).

Το συμβόλαιο του Σουμπίνιο στον Ατρόμητο εκπνέει στα τέλη του Ιονίου και ο Βραζιλιάνος έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί. Τον τελευταίο καιρό έχει διαρρεύσει στον Τύπο ότι υπάρχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του και ότι αν το επιθυμεί η ομάδα του Περιστερίου, τότε μπορεί να την ενεγοποιήσει και να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, διέψευσε μέσω του Sport24.gr όσα γράφτηκαν και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει οψιόν. " Δεν ισχύει αυτό. Για ένα εξάμηνο υπέγραψα, χωρίς να υπάρχει οψιόν ανανέωσης", ανέφερε ο Λατινοαμερικανός, για τον οποίο υπενθυμίζεται ότι έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο Λεβαδειακός.

Χωρίς Μπίτολο, Ούμπιντες

Την αποστολή του αγώνα της Κυριακής (10/4) με την Καλλονή στο γήπεδο Μυτιλήνης για την 29η αγωνιστική ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Κοντοές, Μπάλλας, Μπαστακός, Λημνιός, Ουσέρο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ματέι, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος, Γροντής.

Μπίτολο και Ούμπιντες έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με την ΑΕΛΚ. Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ε. Βενιζέλος».

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ