ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δημούτσος: "Μας δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση η νίκη"

Δημούτσος: "Μας δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ελίνι Δημούτσος υποστήριξε πως η νίκη στο ματς με την Σαράγεβο σε συνδυασμό με το ότι η ρεβάνς θα γίνει στο Περιστέρι κάνει τον Ατρόμητο φαβορί για την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση επικρατώντας της Σαράγεβο με 2-1 και σε συνδυασμό με το ότι η ρεβάνς είναι στο Περιστέρι γίνεται το φαβορί για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Αρκεί οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου να δείξουν την ίδια σοβαρότητα και προσοχή και στο δεύτερο ματς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Ελίνι Δημούτσος αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

"Σίγουρα είναι σημαντική νίκη για την ομάδα και την ιστορία της. Είναι σημαντικό για εμάς καθώς μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια. Πρέπει να κερδίσουμε και στο παιχνίδι στο Περιστέρι για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

"Σίγουρα για μας είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και πάντα είναι δύσκολο. Δεν είχαμε την δυνατότητα με ένα μήνα προετοιμασία να παίξουμε όλοι οι παίκτες από ένα 90λεπτο στα φιλικά. Δείξαμε όμως ότι έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην έδρα μας".

"Η Σαράγεβο είναι καλή ομάδα και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική την νίκη μας. Είναι ο 3ος προκριματικός αλλά κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί και στο δεύτερο ματς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ