ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν βιάζονται για Νάστο

Δεν βιάζονται για Νάστο
Νάστος INTIME SPORTS

Η μη διεξαγωγή του πρωταθλήματος δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους του Ατρόμητου να πάνε σε πιο αργούς ρυθμούς την αποθεραπεία του αρχηγού της ομάδας.

Μια εβδομάδα τουλάχιστον ακόμα θα έχουν στην διάθεση τους στο ιατρικό τιμ του Ατρόμητου ώστε να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος ο Νάστος για την επιστροφή του στους αγώνες της ομάδας του Περιστερίου.

Ο αρχηγός είναι τραυματίας και το τελευταίο διάστημα είχε ανεβάσει τους ρυθμούς. Η διακοπή του πρωταθλήματος όμως δίνει την δυνατότητα να δουλέψει για λίγες μέρες ακόμα στην φυσική κατάσταση και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος με την επιστροφή του σε φουλ αγωνιστική δράση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου και για μια ακόμη μέρα έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Νάστο και Παπασπύρο.

Ο αρχηγός της ομάδας μας δούλεψε πάνω στη φυσική κατάσταση μιας και η αναβολή του πρωταθλήματος του δίνει τη δυνατότητα να μην επισπεύσει την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα. Ο νεαρός μέσος που τραυματίστηκε με την Εθνική Νέων έκανε τρέξιμο. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Η ομάδα Κ20 θα δώσει αύριο φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (13.00) στο γήπεδο του Ζωγράφου. Επίσης η ομάδα Κ17 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι αύριο την αντίστοιχη του Πανιώνιου στο γήπεδο της Χωράφας (11.00)".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ