ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Ουμπίντες

Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Ουμπίντες
INTIME SPORTS

Διάταση έσω πλαγίου μετά από μια σύγκρουση με τον Τζενάμο υπέστη ο Ουμπίντες που αποκλείστηκε από την αποστολή του φιλικού με το τριφύλλι.

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ο Ουμπίντες θα χάσει την αναμέτρηση με τους πράσινους καθώς χτύπησε στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο μέσος του Ατρόμητου συγκρούστηκε με τον Τσενάμο πριν το τέλος της προπόνησης και η αρχική εκτίμηση έδειξε διάταση στον έσω πλάγιο.

Από εκεί και πέρα άνθρωπος της ομάδας του Ατρόμητου θα βρεθεί στην αναμέτρηση ανάμεσα την Χαούγκεσουντ και την Σαράγεβο για να τσεκάρει τον υποψήφιο αντίπαλο της ομάδας του Περιστερίου στην επόμενη φάση του Europa League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Πρόβλημα τραυματισμού του Χαβιέρ Ούμπιντες προέκυψε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο. Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί, ο Αργεντινός άσος συγκρούστηκε με τον Λουίτζι Τσέναμο και αποχώρησε για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για διάταση του έσω πλάγιου αλλά σε κάθε περίπτωση θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Ούμπιντες θα απουσιάσει ασφαλώς από το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου.

Αύριο το βράδυ εξάλλου ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου αναχωρεί για τη Νορβηγία προκειμένου την Πέμπτη να παρακολουθήσει τον αγώνα Χαούγκεσουντ – Σαράγεβο από τον οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ατρόμητου στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ