ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Θα δυναμώσουμε με την επιστροφή των βασικών"

"Θα δυναμώσουμε με την επιστροφή των βασικών"
Ατρόμητος, Αστέρας INTIME SPORTS

Παρά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, στον Ατρόμητο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και ισχυρίζονται ότι η συνέχεια θα είναι ριζικά διαφορετική. Πρόβλημα στο γόνατο ο Γοδόι, πού εκτίουν Λαζαρίδης και Κιβρακίδης.

Η 11η αγωνιστική της Super League βρίσκει τον Ατρόμητο στην 14η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. Τρεις νίκες και οκτώ ήττες μετρούν οι Περιστεριώτες. Στην Τρίπολη οι Περιστεριώτες έχασαν με 1-0, αλλά είναι γενική η εκτίμηση πως αποκλείεται η συνέχεια να είναι ανάλογη.

Στην ομάδα των δυτικών προαστίων υποστήριζαν τη Δευτέρα (23/11) πως η εικόνα έχει καλυτερέψει και πως με την επιστροφή βασικών παικτών θα σημειωθούν οι νίκες που πρέπει για τη βαθμολογική ανάταση. " Υπάρχει βελτίωση και ευελπιστούμε η βελτίωση να φέρει και αποτελέσματα. Με την επιστροφή βασικών παικτών θα δυναμώσουμε" σχολιάζουν χαρακτηριστικά.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά ο Γκαρσία και ο Θεολόγου. Ο Φυτανίδης και ο Ούμπιντες ξεκίνησαν με το γκρουπ των παικτών που προπονήθηκαν και στην συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τον γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα. Θεραπεία, ατομικό και spa έκανε ο Γοδόι.

Ο Αργεντινός υπέστη, στην σύγκρουσή του με τον Ναπολεόνι, διάσειση και χτύπησε στο γόνατο. Η διάσειση ξεπεράστηκε, το πρόβλημα στο γόνατο ωστόσο θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (24/11). Στο μεταξύ, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Λαζαρίδης και θα εκτίσει με την Καλλονή, ενώ επτά κίτρινες ο Κιβρακίδης και θα εκτίσει με Παναιτωλικό και Πανιώνιο.

Ενόψει Πανθρακικού επιστρέφει ο Ουσέρο που εξέτισε την ποινή του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ