ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν ρισκάρει με Φυτανίδη ο Δέλλας

Δεν ρισκάρει με Φυτανίδη ο Δέλλας
Δέλλας INTIME SPORTS

Αν και τις τελευταίες ημέρες έκανε προπόνηση σε φουλ ρυθμούς, ο Τραϊανός Δέλλας δεν προτίθεται να ρισκάρει με τον Σωκράτη Φυτανίδη στο ματς με τον Πανθρακικό. H επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο και η πώληση των εισιτηρίων.

Σε ρυθμούς Πανθρακικού κινούνται στον Ατρόμητο, αφού έπειτα από δυο σερί ήττες, το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια και γι' αυτό θέλουν κόντρα στους Θρακιώτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Βέβαια, ο "Κολοσσός", αν τις τελευταίες ημέρες είδε τον Σωκράτη Φυτανίδη να προπονείται κανονικά, δεν προτίθεται να ρισκάρει και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί με τον Πανθρακικό. Η θλάση του Έλληνα στόπερ, δεν έχει κλείσει τελείως και γι' αυτό αναμένεται να μείνει εκτός, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση υποτροπής.

Ο Δέλλας καταρτίζει τα πλάνα του χωρίς να τον υπολογίζει, όπως βέβαια και τον Χαβιέρ Ουμπίδες. Επίσης, ο Πίτου Γκαρσία αναμένεται να έχει θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ μπορεί να υπάρξει σχήμα με μοναδικό φορ τον Στέφανο Ναπολεόνι.

H επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο

"Στο 2o Γυμνάσιο Περιστερίου βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας μας η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Οι Νίκος Λαζαρίδης, Μαρσελίνιο και Μπαστακός αρχικά επισκέφθηκαν μία τάξη της Γ’ Γυμνασιου για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μαθητών στο πλαίσιο μιας εργασίας που ετοιμάζουν.

Στην συνέχεια κατέβηκαν στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου για να μοιράσουν τα ειδικά βραχιολάκια του αγώνα με τον Πανθρακικό προκειμένου να έχουν ελεύθερη είσοδο ενώ υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Η αγάπη των μαθητών για τον Ατρόμητο υπερίσχυσε σε κάθε έκφανση των μαθητών!"

Η πώληση των εισιτηρίων

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανθρακικό αύριο (Παρασκευή) θα γίνει από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) η πώληση θα γίνει από το γραφείο της διαχείρισης (θύρα 2) από τις 10.00 μέχρι τις 12.45.

Από τις 13.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα η πώληση εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΚΜΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ