ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν παίζει με Βέροια ο Ντιγκινί

Δεν παίζει με Βέροια ο Ντιγκινί

Για ακόμη μια μέρα ο Ντιγκινί δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Ατρόμητου και δεν θα είναι στη διάθεση του Κορακάκη για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα πλην του τραυματία Ντιγκινί αλλά και την απουσία των διεθνών συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής με την Βέροια. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου γυμνάστηκε μόνος του και την Τρίτη και οι πιθανότητες να προλάβει να παίξει είναι ελάχιστες.

Την ίδια ώρα τόσο νέος γυμναστής αποκατάστασης Δημήτρης Μπογατσιώτης όσο και η υπεύθυνη ανάλυσης Μαριέλα Νησωτάκη έπιασαν δουλειά, ο καθένας στον τομέα του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια στο Περιστέρι.

Απουσίασαν, ο Γκορμπούνοφ που αγωνίστηκε χθες βασικός με την Λευκορωσία στο ισόπαλο ματς με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι Κατράνης, Λημνιός, Νάτσος που είναι στην Ουγγαρία με την Εθνική Νέων.

Από το πρόγραμμα της προπόνησης απουσίασε ο Ντιγκινί ο οποίος έκανε θεραπεία και γυμναστήριο μαζί με τον Γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Δεν παίζει με Βέροια ο Ντιγκινί

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης είχε μίτινγκ για θέματα της αρμοδιότητάς της με την Υπεύθυνη Ανάλυσης Μαριέλα Νησωτάκη".

Δεν παίζει με Βέροια ο Ντιγκινί

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ