ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί"

Δέλλας: "Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί"
Δέλλας INTIME SPORTS

Στον Ατρόμητο θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να συνέλθει η ομάδα. Αυτό υποστήριξε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Πανθρακικό.

Αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα - σοκ από τον Πανθρακικό στο Περιστέρι: "Αν στο προηγούμενο παιχνίδι είχα πει ότι είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν πήραμε τίποτα ύστερα από μια καλή εμφάνιση, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω το ίδιο για σήμερα. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτούργησε τίποτα. Ήμασταν φοβισμένοι, δεν πήραμε καμία πρωτοβουλία. Αγχωθήκαμε ακόμα περισσότερο με το γκολ".

Ακολούθως υποστήριξε: "Πρέπει να αλλάξουν πολλά, αλλά όχι με λόγια, μόνο με δουλειά. Τα λόγια είναι περιττά όταν κάνουμε μια τέτοια ήττα. Στον Πανθρακικό έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και αυτό είναι κάτι που δεν το δικαιολογώ. Όποιος θέλει, όποιος μπορεί, ας συνεχίσει. Είναι θέματα που πρέπει να τα δούμε εγώ με τη διοίκηση. Ό,τι χρειαστεί να το κάνουμε, να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε. Ακόμα και για μεταγραφές τον Ιανουάριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εξηγήσεις στον κόσμο οι παίκτες του Ατρόμητου!

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ