ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Σήμερα έπαιζε Ατρόμητος εναντίον Κυριακίδη"

Δέλλας: "Σήμερα έπαιζε Ατρόμητος εναντίον Κυριακίδη"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος που ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που δικαιούταν κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με βάση την έκβαση του αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να φύγουν με το τρίποντο από το Αγρίνιο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Κάτι το οποίο στεναχώρησε αρκετά τον Τραϊανό Δέλλα με το νεαρό τεχνικό να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του, να μιλάει για το άγχος από τη βαθμολογική θέση της ομάδας που παίζει ρόλο και να αποθεώνει τον Κυριακίδη για την εμφάνιση του.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Πραγματικά είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με την έκβαση του παιχνιδιού επειδή δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που πραγματικά αξίζαμε με βάση την εικόνα μας, των ευκαιριών που είχαμε και της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν τα παιδιά σήμερα.

Φεύγουμε ουσιαστικά με το λιγότερο που θα μπορούσαμε να φύγουμε απ' αυτό το παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι άσχετα από το πως δημιουργήθηκαν οι φάσεις η προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα τα παιδιά είναι αξιέπαινη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός που έπαιζε στην έδρα του, μας πίεσε στην αρχή αλλά όπως είπα και πριν είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος διότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από ένα παιχνίδι που αν τελειώναμε τις φάσεις το σκορ θα είχε ξεφύγει.

Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι γιατί έχουμε πάρα πολύ δουλειά σε αυτά τουλάχιστον που θέλω εγώ σαν προπονητής από την ομάδα ώστε να φύγουμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να να ανεβούμε πιο πάνω και να μας φύγει και λίγο αυτό το άγχος που είναι λογικό να υπάρχει όταν είσαι τόσο χαμηλά.

Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν σήμερα αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί ώστε στα επόμενα παιχνίδια ώστε τις ευκαιρίες που κάνουμε να τις κάνουμε γκολ.

Γιατί στα παιχνίδια που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα με πάρα πολύ λίγες ευκαιρίες δεχόμαστε γκολ και έτσι ήμαστε πάντα με την πλάτη στον τοίχο. Όπως είπα συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι και πολύ δουλειά".

Θεωρείτε ότι οι χαμένες ευκαιρίες που είχατε ήταν θέμα αστοχίας ή και ικανότητας του αντίπαλου γκολκίπερ;
"Εντάξει παράληψη μου νομίζω ότι σήμερα έπαιζε Ατρόμητος-Κυριακίδης. Αλλά έτσι είναι οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του σήμερα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έκανε πάρα πολύ καλά τη δουλειά του".

Στην άμυνα ή στην επίθεση χρειάζεται περισσότερο δουλειά η ομάδα;
"Πολλά τα θέματα που έχουμε σαν ομάδα. Δεν είναι μόνο η επίθεση ή η άμυνα. Πρέπει να δουλέψουμε συνολικά αλλά για να μπορείς να έχεις λίγο περιθώριο ούτως ώστε να σου βγαίνουν καλύτερα τα πράγματα για να μην είσαι τόσο πιεσμένος θα πρέπει να ξεκολλήσουμε από εκεί που ήμαστε".

Από το αμυντικό κομμάτι της ομάδας είστε ικανοποιημένος, είδαμε τις δυο ομάδες να παίζουν αρκετά ψηλά;
"Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά ψηλά και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που αφήνει στην πλάτη του. Το καταφέραμε ουκ ολίγες φορές αλλά δεν καταφέραμε στο τέλος να σκοράρουμε και να έχουμε μια νίκη.

Όσο για τη δική μου φιλοσοφία για την ομάδα που προπονώ αυτή τη στιγμή είναι οι γραμμές να είναι κοντά όταν κάνουμε επίθεση δηλαδή η δική μας άμυνα πρέπει να είναι ψηλά για να μην υπάρχουν αρκετοί χώροι και να είμαστε πιο κοντά και στους αντιπάλους και στην αντίπαλη εστία".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ