ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: Πικρός ο αποκλεισμός"

Δέλλας: Πικρός ο αποκλεισμός"
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Πικραμένος ήταν ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι με την ΑΕΚ ( 1-1) και γι αυτό και έκανε λόγο για πικρό αποκλεισμό. Πάντως, ο τεχνικός του Ατρομήτου έσπευσε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην "Ένωση" στον τελικό. Όσογια το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, τα άφησε όλα ανοικτά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Έγινε ένα καλό ματς σήμερα, από την μεριά μας, κάτι που δεν είχαμε κάνει στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Μπήκαμε καλύτερα, πατούσαμε καλύτερα, ζητήσαμε πράγματα από το ματς, καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ, αλλά από μια τυχερή στιγμή της ΑΕΚ, δεχθήκαμε το γκολ σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε.

Είναι πικρό για μας που δεν θα πάμε στον τελικό, αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε και να πούμε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ. Είναι μια περίεργη σεζόν για την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω την προσπάθεια των παιδιών, από την μέρα που ήρθα, να αναστρέψουν μια κατάσταση που φαινόταν πολύ δύσκολη.

Φτάσαμε κοντά στα πλέι οφ, φτάσαμε και κοντά στην πρόκριση στον τελικό. Χρειάζεται και τύχη, σήμερα δεν την είχαμε. Και να μας έρθουν πράγματα μέσα από την πολλή δουλειά. Ο Ατρόμητος θα είναι και του χρόνου, για μένα θα δούμε. Θα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση και θα δούμε".

Παπαδόπουλος: "Ένα λάθος μας κόστισε"

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ανέφερε: "Το πιστεύαμε πως μπορούσαμε να προκριθούμε και το δείξαμε αυτό. Παλέψαμε, πετύχαμε ένα γκολ, όμως ένα λάθος στο τέλος μας κόστισε και χάσαμε την πρόκριση. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή επιτυχία, να γίνει ένα καλός τελικός και να τον χαρούν όλοι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ