ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Να διορθώσουμε πράγματα στην ρεβάνς"

Δέλλας: "Να διορθώσουμε πράγματα στην ρεβάνς"
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στην δίκαιη όπως την χαρακτήρισε νίκη της ΑΕΚ και τόνισε πως ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικός.

Διαφορετικά είχε σχεδιάσει το ματς στο ΟΑΚΑ ο Τραϊανός Δέλλας και διαφορετικά του βγήκε. Γι αυτό ο τεχνικός του Ατρομήτου παραδέχθηκε πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ρεβάνς για να πάρει η ομάδα του την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήρθαμε εμείς σήμερα εδώ για να δώσουμε ένα ματς που ξέραμε τις δυσκολίες. Αυτό που θέλαμε ήταν να δώσουμε ελπίδες για τον επαναληπτικό. Δεν μπήκαμε καλά, για 20 λεπτά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Μετά ισορροπήσαμε, αλλά η ΑΕΚ εξακολουθούσε να είναι καλύτερη. Στο δεύτερο ήταν πιο κακό το ματς αλλά εκεί που φαινόταν πως δεν θα γίνει τίποτα, η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ και κέρδισε δίκαια.

Είναι ανοικτό το θέμα της πρόκρισης και αυτό θέλαμε, αλλά πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Περιμέναμε πως η ΑΕΚ θα μας πιέσει και εμείς δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως θα ήθελα.

Κατόπιν ισορροπήσαμε, αλλά εκεί που δεν έδειχνε το παιχνίδι πως θα υπάρχει γκολ, δεχθήκαμε το 1-0. Ξέραμε ποιοι θα παίξουν στην ΑΕΚ, δεν άλλαξε κάτι σε μένα μετά τις εξελίξεις στον πάγκο της ΑΕΚ”.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ