ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Με ενδιέφεραν μόνο οι τρεις βαθμοί"

Δέλλας: "Με ενδιέφεραν μόνο οι τρεις βαθμοί"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε μετά τη νίκη επί της Καλλονής ότι το μόνο που τον ενδιέφερε από αυτό το παιχνίδι ήταν η νίκη και τίποτα άλλο. "Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα" πρόσθεσε.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου δήλωσε μετά το 1-0 σε βάρος της Καλλονής: "Κατ’ αρχήν να ευχηθώ περαστικά στον Γιορέντε για τον τραυματισμό που είχε. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, παίχθηκε πολύ λίγος καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου. Το α’ ημίχρονο κυριάρχησε η νευρικότητα και ο φόβος. Είναι κάτι λογικό όταν χρειάζεσαι τη νίκη και βρίσκεσαι τόσο χαμηλά. Στο β’ ήμασταν καλύτερα, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις φάσεις.

Όπως είπα και στους παίκτες, αυτό που με ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί. Έχουμε δεχθεί και έχουμε χάσει βαθμούς. Ετσι και σήμερα έτσι το πήραμε. Μας βοήθησε και η αποβολή, αλλά θα κρατήσουμε την προσπάθεια. Έχουμε δουλειά μπροστά και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι και μέσω αυτής θα δικαιωθούμε. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, ωστόσο δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα".

Για τη χρησιμοποίηση των Μπαστακού και Λημνιού για δεύτερο συνεχόμενο ματς στη βασική ενδεκάδα: " Για εμένα όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Αυτό που μετράει είναι η εικόνα που θέλουμε να έχουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν περιμένω να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους, αλλά θέλουμε το πάθος τους και το κίνητρό τους για διάκριση. Δεν φοβάμαι να βάζω νέα παιδιά και οι συγκεκριμένοι έχουν να δώσουν πολλά στο μέλλον και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Ατρόμητο".

Για τον αποκλεισμό του Μίλος Στόιτσεφ από την αποστολή: " Καθαρά για λόγους τακτικής".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ