ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Και οι δυο ομάδες είχαν μέλημα το μηδέν"

Δέλλας: "Και οι δυο ομάδες είχαν μέλημα το μηδέν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και χαρακτήρισε ύπουλο το 0-0 κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που βελτιώνεται συνεχώς.

Ανοιχτή είναι η υπόθεση πρόκριση σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα ο οποίος χαρακτήρισε ύπουλο το 0-0 κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Θεωρώ ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες που είχε πολύ τακτική μέσα. Ήταν φανερό πως και οι δυο ομάδες είχαν κύριο μέλημα το μηδέν πίσω. Το 0-0 είναι ύπουλο σκορ, φάνηκε και από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και όταν ξέρεις ότι θα βρεις απέναντι σου τον Παναθηναϊκό με καλούς ποδοσφαιριστές που και με την έλευση του κ. Στραματσόνι δείχνει καλά στοιχεία μόνο ήσυχος δεν μπορώ να είμαι.

Έχει τελειώσει για εμάς αυτό το παιχνίδι όμως και πρέπει να κοιτάξουμε το ματς πρωταθλήματος γιατί είμαστε πολύ πίσω. Να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

Φυτανίδης: "Δίκαιο αποτέλεσμα"

Ο αρχηγός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης είπε από την πλευρά του:

"Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι σκληρό και για τις δυο ομάδες, με βάση το αποτέλεσμα δείχνει ότι κρίθηκε κυρίως στις δυνατές μονομαχίες και θεωρώ πως είναι ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Για εμάς προέχει αυτή τη στιγμή πως θα ξεκουραστούμε γιατί βρισκόμαστε στη μέση μιας καταιγίδας που έχει ξεσπάσει αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας.

Ήταν θετικό ότι αντιδράσαμε μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Υπάρχει εμπιστοσύνη να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση δείξαμε ότι είχαμε το ψυχικό σθένος κόντρα σε μια καλή ομάδα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ