ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Ατρόμητος... πρωταγωνιστής"

Δέλλας: "Ατρόμητος... πρωταγωνιστής"
Δέλλας, Σπανός INTIME SPORTS

Να καταστήσει τον Ατρόμητο ξανά πρωταγωνιστή έθεσε ως στόχο ο Τραϊανός Δέλλας, όπως ανέφερε κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ. Ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός ανέφερε: "Να είναι τυχερός ο Δέλλας, όπως δεν ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου".

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή Τραϊανού Δέλλα προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) η ΠΑΕ Ατρόμητος, με τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό να τον καλοσωρίζει και να του εύχεται να έχει την τύχη που δεν είχε ο τέως πια τεχνικός, Μιχάλης Γρηγορίου.

Αρχικά ο ιδιοκτήτης των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, ανέφερε: " Θέλω να καλωσορίσω στην οικογένεια του Ατρόμητου τον Τραϊανό Δέλλα. Ήταν μια συνειδητή απόφαση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Γρηγορίου. Όπως καταλαβαίνετε ως ομάδα θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε Έλληνες προπονητές και κυρίως σε φιλόδοξους ανθρώπους που βαδίζουν στα ίδια χνάρια με την ομάδα. Όταν τέθηκε θέμα λύσης με τον κύριο Γρηγορίου, η πρώτη μας σκέψη ήταν ο Τραϊανός Δέλλας. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει δείξει σαφές δείγμα δουλειάς στην προηγούμενη ομάδα του. Από τις κουβέντες που είχαμε, είδαμε ότι ο κύριος Δέλλας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας.

Δέλλας: "Ατρόμητος... πρωταγωνιστής"
INTIME SPORTS

Είναι πρωτόγνωρο για την ομάδα να βρίσκεται στην τωρινή θέση και πρώτο μέλημά μας είναι να επανέρθουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Είμαι πολύ αισιόδοξος, δεν έχω χάσει την πίστη μου και οι παίκτες πλέον πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Από σήμερα κάνουμε μια επανεκκίνηση και αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που του αξίζει και εκεί που τον έχει συνηθίσει ο φίλαθλος κόσμος. Θέλω να ευχηθώ στο νέο προπονητή να είναι τυχερός, γιατί και ο Μιχάλης Γρηγορίου δούλεψε με ευσυνειδησία και με πολλή όρεξη, αλλά δεν είχε τύχη. Έτσι είναι η μπάλα. Εμείς θα τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Έχεις και την αλεπού, τον Μπουρουτζίκα".

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε: "Να σταθώ στην κουβέντα που είπε ο πρόεδρος, ότι σε αυτή την καινούρια προσπάθεια θέλουμε τους πάντες δίπλα και γύρω από την ομάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι το μείζον αυτή την στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ατρομήτου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ώστε να με προσεγγίσει σαν πρώτη επιλογή και αυτό έγινε αφού λύθηκε η συνεργασία με τον προηγούμενο προπονητή. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή δείχνει κάποια πράγματα. Δεν θα μπορούσα ποτε να κάνω συζήτηση με ομάδα που έχει ήδη προπονητή.

Δέλλας: "Ατρόμητος... πρωταγωνιστής"
INTIME SPORTS

Η περίοδος που περνάει ο Ατρόμητος δεν είναι η καλύτερη αλλά βρίσκομαι εδώ επειδή πιστεύω στο υλικό της ομάδας. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, πάντα είχε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από πολλή δουλειά και αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία, να επαναφέρουμε την ομάδα και να την φτάσουμε εκει που αξίζει πραγματικά. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που ανέκαθεν πρωταγωνιστούσε και έπαιζε και καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Βέβαια το πρώτο ματς είναι πολύ κοντά και απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Πολύ λίγα πράγματα μπορώ να αλλάξω αυτή τη στιγμή. Αυτό που σίγουρα θα αλλάξει είναι η ψυχολογία των παικτών και μέσα από αυτή να χτίσουμε αυτή την επανεκκίνηση. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, είμαι άνθρωπος που θέλω να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εδώ.

Αλλά για να κάνω καλά τη δουλειά μου θα πρέπει να έχω συμπαραστάτες και τη διοίκηση και πολύ περισσότερο τους παικτες μου. Θα πρέπει να δουλέψουμε και στο κομμάτι της ψυχολογίας αλλά και σε αγωνιστικά ζητήματα ούτως ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τέλμα που έχει έρθει το τελευταίο διάστημα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αρκει να το θέλεις και να αγαπάς αυτό που κάνεις. Επομένως όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε και να σκύψουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε μπροστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δέλλας μέχρι το καλοκαίρι στον Ατρόμητο

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ