ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέκα μέρες εκτός ο Παπάζογλου, εξετάσεις ο Ναπολεόνι

Δέκα μέρες εκτός ο Παπάζογλου, εξετάσεις ο Ναπολεόνι
INTIME SPORTS

Ο Παπάζογλου θα χάσει σίγουρα τα ματς με Εργοτέλη και Πανθρακικό και θα κάνει αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν την κατάσταση του Ιταλού στραίκερ.

Διπλή ζημιά για τον Ατρόμητο από το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς πλην της απώλειας των τριών βαθμών ο Σα Πίντο είδε και τους δυο βασικούς του επιθετικούς να τραυματίζονται και να είναι αμφίβολοι για τα επόμενα ματς. Συγκεκριμένα ο Παπάζογλου θα μείνει εκτός για τις επόμενες δέκα μέρες χάνοντας τις αναμετρήσεις με Εργοτέλη και Πανθρακικό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά ο Ναπολεόνι έχει μια σύσπαση στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο γήπεδο του Περιστερίου.

Με απόφαση του προπονητή μας Σα Πίντο, ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή του (4 κίτρινες) στο ματς του Σαββάτου.

Το χτύπημα στο πέλμα που δέχθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου αποδείχθηκε περισσότερο σοβαρό καθώς θα απουσιάσει από τους αγώνες με Εργοτέλη, Πανθρακικό και θα προσπαθήσει να προλάβει το μεθεπόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Φάμπιο επιχείρησε να τρέξει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (στα μαλακά μόρια) από πέσιμο στην πλάτη. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι Μπρίτο, Κούρος.

Τέλος ο Ναπολεόνι έχει σύσπαση στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε υπέρηχο. Αύριο θα πραγματοποιηθεί το β’ μέρος των αιμολογικών εξετάσεων και θα ακολουθήσει πρωινή προπόνηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ