ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αυτοί δεν υπολογίζονται στον Ατρόμητο

Αυτοί δεν υπολογίζονται στον Ατρόμητο
Φάμπιο INTIME SPORTS

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Την Τετάρτη (1/7) η ''πρώτη'' των Περιστεριωτών. Οι 23 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην... πρεμιέρα.

Μακριά από το Περιστέρι θα βρει τους Φάμπιο, Γεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλο και Καντούτση η νέα σεζόν. Και οι τέσσερις ενημερώθηκαν ότι για το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς δεν θα μείνουν στον Ατρόμητο και θα ψάξουν για ομάδα. Η ΠΑΕ, στο μεταξύ, ενημέρωσε πως ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (1/7), κατά την οποία το παρών θα δώσουν 23 παίκτες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου: '' Tην Τετάρτη στις 7μ.μ. θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου με ανοικτές θύρες για τους φιλάθλους μας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Οι παίκτες που θα δηλώσουν «παρών» στην πρεμιέρα θα είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Έμποου, Θεολόγου, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γοδόι, Γκαρσία, Ουσέρο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Νάτσος, Μπαστακός, Λημνιός, Καλλέργης, Εσσόνο, Εγκουέμ.

Οι τρεις τελευταίοι θα παρακολουθήσουν το α’ κι ενδεχομένως το β’ στάδιο προετοιμασίας και θα παραχωρηθούν δανεικοί. Θα απουσιάσουν οι Θεοδωράκης, Παπασπύρος οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Νέων για επίσημες υποχρεώσεις. Έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται και ως εκ τούτου βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας οι Φάμπιο (φωτ.), Γεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης''.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ