ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: "Την ιστορία μας θα την γράψουμε όλοι μαζί!"

Ατρόμητος: "Την ιστορία μας θα την γράψουμε όλοι μαζί!"

Ανακοίνωση εξεδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα (25/9, 18:15) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, αναφέροντας πως ομάδα και κόσμος μαζί θα γράψουν ιστορία και πως πρέπει να υπάρξει στήριξη στους ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ενωτική ανακοίνωση ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα (25/9, 18:15), αναφέροντας πως ομάδα και κόσμος μαζί θα γράψουν ιστορία και πως πρέπει να υπάρξει στήριξη και εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να γίνει ένα νέο ξεκίνημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμπαράστασης στους Περιστεριώτες φιλάθλους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα είναι ο πρώτος της νέας χρονιάς με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Φίλοι της ομάδας μας,

Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό ας ήταν το τελευταίο που ο Ατρόμητος στερήθηκε τη δυναμική των φιλάθλων του.

Στηρίξτε τους ποδοσφαιριστές. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στην προσπάθειά τους.

Ο αυριανός αγώνας να αποτελέσει το έναυσμα για μια νικηφόρα και ανοδική πορεία. Το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα!. Ενωμένοι κάτω από την ίδια ομπρέλα να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο εκεί που όλοι θέλουμε να τον δούμε.

Την ιστορία μας θα την γράψουμε όλοι μαζί!".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ