ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος - Λαμία 1-2

Ατρόμητος - Λαμία 1-2
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Την ήττα με 2-1 γνώρισε από τη Λαμία στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, μια βδομάδα πριν από την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Χρησιμοποιήθηκε ο νεοαποκτηθείς Μίλος Στόιτσεφ.

Αντίστροφα για τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε μετράει ο Ατρόμητος, ο οποίος την Πέμπτη (13/8) έδωσε φιλικό στο Περιστέρι με τη Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Παρά το δυνατό ξεκίνημα οι Περιστεριώτες είδαν το τεστ αυτό περισσότερο ως αγγαρεία, απέναντι σε μια Λαμία που ήταν φρέσκια και το αντιμετώπισε το φιλικό με σοβαρότητα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14'. Ο Ναπολεόνι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπρίτο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ρίζου.

Ατρόμητος - Λαμία 1-2
INTIME SPORTS

Η ισοφάριση για το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου ήρθε στο 40'. Από σέντρα του Καραγιάννη από αριστερά, ο Αντωνίου με κοντινό σουτ σκόραρε (1-1). Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 στο 70'. Ο Τσαμούρης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πρώτου δοκαριού, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Τριανταφυλλάκου και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος πίεσε για το 2-2, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ατρόμητος - Λαμία 1-2
INTIME SPORTS
Ατρόμητος - Λαμία 1-2
INTIME SPORTS

Αξιοσημείωτο ότι ο νεοαποκτηθείς Μίλος Στόιτσεφ πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά και δυσάρεστο το ότι ο αριστερός μπακ Μπίτολο τραυματίστηκε στο 44' και την Παρασκευή (14/8) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν υπέστη ζημιά, ή όχι.

Ατρόμητος (Μ. Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Μπιτόλο, Εμπόου, Λαζαρίδης, Παπασπύρος. Έπαιξαν και οι: Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Νάτσος, Πίτου Γκαρσία, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λημνιός, Θεολόγου, Ουσέρο, Μαρσελίνιο.

Λαμία (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Τσαμούρης, Τσόπελας, Ενγκουέμ, Τόσκας, Καραγιάννης, Αντωνίου, Νεόφυτος, Σερζίνιο. Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλάκος, Καραλής, Νατσιόπουλος, Θαναηλάκης, Τσιλούλης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ