ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος-Καλλιθέα 3-0

Ατρόμητος-Καλλιθέα 3-0
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 την Καλλιθέα σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο Γεωργίου άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και ο Μπρίτο με δύο γκολ στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Ατρόμητο με σύστημα 4-4-2 και η ομάδα του πήρε από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα. Το γκολ για τον Ατρόμητο ήρθε στο 36' με κοντινό σουτ του Γεωργίου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παράσχος άφησε στην 11άδα μόνο τον Γεωργίου και άλλαξε τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ στα μέσα έβαλε στο ματς και τον 16χρονο Λημνιό. Με το σύστημα επίσης να γυρίζει σε 4-2-3-1, λογικό ήταν ο ρυθμός του αγώνα να πέσει και οι φάσεις να λιγοστέψουν.

Ο Φάμπιο στο 69' και ο Γιαννούλης στο 78' δε βρήκαν στόχο από την περιοχή, ενώ ο Μπρίτο στο 76' είδε τον Μιχελή να του λέει εντυπωσιακά «όχι» σε σουτ έξω απ' την περιοχή. Στο 86' όμως διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με προβολή μετά από κόρνερ του Γκαρσία.

Ατρόμητος:Τσέναμο (46' Γκορμπούνοφ), Νάστος (46' Κιβρακίδης), Φυτανίδης (46' Ταυλαρίδης), Θεολόγου (46' Λαζαρίδης), Κούρος (46' Γιαννούλης), Ούμπιντες (46' Μπρίτο), Μπάλλας (46' Ενγκουέμ), Δημούτσος (46' Παπασπύρος), Γεωργίου (63' Λημνιός), Καραμάνος (46' Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι (46' Φάμπιο)

Καλλιθέα:Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης (33' Τσούμας), Μπελής, Βιντάλ, Πιτταράς, Μασάντο (33' Γκαβασιάδης), Μιχαλόπουλος

Η 11άδα της Καλλιθέας στο δεύτερο ημίχρονο: Μιχελής, Τσιούμας, Ρουσάκης, Αριανούτσος, Σταματάκος, Δημητρίου, Αρναρέλλης, Γκαβασιάδης, Πίκολο, Μουρούτης, Συριόπουλος

Έπαιξαν και οι: Συριόπουλος, Βερζιτζόγλου, Δημητρίου, Τσίπρας, Ντογκοτάλι

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ