ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Παράσχος

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου ενημέρωσε τον Κορακάκη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Περιστέρι βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος προπονητής είχε μια συνομιλία με τον Γιώργο Κορακάκη ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον ενημέρωσε για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Εν συνεχεία ο Παράσχος μίλησε στους παίκτες του και τους αποχαιρέτησε λέγοντας τους πως έχουν πολλές δυνατότητες για να πάνε πολύ ψηλά.

Το ματς της Τρίτης όμως δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους παίκτες του Ατρόμητου που καλούνται να κοιτάξουν μπροστά. Για αυτό και την Δευτέρα υπήρξαν φουλ ρυθμοί στην προπόνηση και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Υπό την επίβλεψη του Γιώργου Κορακάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο.

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 που θα εκτελέσει αύριο χρέη προπονητή στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου εναντίον του Ηρακλή Ψαχνών (16.30) συναντήθηκε μάλιστα με τον Γιώργο Παράσχο και ενημερώθηκε για την ομάδα.

Ο απελθών προπονητής βρέθηκε ταυτόχρονα πριν την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο μαζί με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουτζίδη και αποχαιρέτησαν τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου.

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Παράσχος

Στην σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Παράσχος ευχαρίστησε τους παίκτες για την συνεργασία που είχαν και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία τονίζοντας ότι ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι στα Ψαχνά που αποτελείται από τους: Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Παπασπύρο, Κιβρακίδη, Νάστο, Κούρο, Κοντοέ, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσο, Μπάλλα, Γεωργίου, Καραμάνο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Τάτο.

Οι παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στα Ψαχνά (Εγκουέμ, Ναπολεόνι, Λημνιός, Αγκουαζί, Τσέναμο, Θεολόγου) θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο ενώ ο Μπρίτο θα συνεχίσει τη θεραπεία του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ