ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποθέωση και "όλε-όλε" στη Ριζούπολη για τους παίκτες του Ατρομήτου!

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρομερές στιγμές στη Ριζούπολη, με τους παίκτες του Ατρομήτου να γνωρίζουν την αποθέωση απ' τους οπαδούς της ομάδας τους, αλλά και το χειροκρότημα αυτών του Απόλλωνα. Συνθήματα για Γιαννιώτη, Κάναντι και Ουάρντα. (VIDEO)

Η εκπληκτική πορεία του Ατρομήτου συνεχίζεται με.. αμείωτους ρυθμούς. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής απ' τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά και στο -1 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες του Ατρομήτου έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές, αφού γνώρισαν την αποθέωση απ' τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και χειροκρότημα απ' τους φίλους του Απόλλωνα λόγω της εξαιρετικής πορείας τους.

Την ατμόσφαιρα του "Γεώργιος Καμάρας" δονούσαν τα σύνθημα "πρωτάθλημα θα πάρουμε κι όλους θα τους τρελάνουμε", "αυτό είναι σωστό - πρωτάθλημα και κύπελλο για τον Ατρόμητο", ενώ ειδική μνεία έγιναν στους Αμρ Ουάρντα, Νταμίρ Κάναντι και Ανδρέα Γιαννιώτη.

Συγκεκριμένα ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, τα συνθήματα "έχουμε τρελό προπονητή, Κάναντιιι, Κάναντιιιι" και " ρε Γιαννιώτη είσαι τρέλα με τ' αστέρι στη φανέλα".

Δείτε το video:

Πηγή video: Atromitistas

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ