ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποστολή που κερδίζει δεν αλλάζει στον Ατρόμητο

Αποστολή που κερδίζει δεν αλλάζει στον Ατρόμητο
Ατρόμητος, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κορακάκης θα έχει μαζί του στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή τους 18 από τους 19 που είχε στην διάθεση του και στο νικηφόρο παιχνίδι με την Βέροια.

Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε ότι ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει... Στον Ατρόμητο ο Γιώργος Κορακάκης το έκανε αποστολή που κερδίζει δεν αλλάζει και επέλεξε με μία μόνο αλλαγή την ίδια 19άδα για το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Βέροια.

Η μοναδική αλλαγή έχει να κάνει με την παρουσία του Λημνιού στην 19άδα αντί του Μπαστακού ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι και προφανώς ίδια θα είναι και η ενδεκάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο.

Οι παίκτες που έμειναν στην Αθήνα (Μπαστακός, Ντιγκινί, Γκουγκούδης, Γροντής, Θεοδωράκης) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Ο Νάτσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κ20 για το αυριανό ματς με την αντίστοιχη του Ηρακλή".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ