ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποστολή που κερδίζει δεν αλλάζει για τον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος έφθασε στην πρώτη του νίκη την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και ο Νταμίρ Κάναντι δεν άλλαξε ούτε ένα μέλος της αποστολής για το ματς της 6ης αγωνιστικής, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται από τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή (1/10, 16:00) και ο Αυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, επέλεξε την ίδια αποστολή που είχε επιλέξει και για το ματς της προηγούμενης (5ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η διπλή ανάγνωση υπαγορεύει την έλλειψη απουσιών για τον Ατρόμητο, αλλά και το "αποστολή που κερδίζει δεν αλλάζει" σε παράφραση του "ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", καθώς απέναντι στη Λαμία η ομάδα έφθασε στην πρώτη της νίκη για την τρέχουσα σεζόν του πρωταθλήματος.

Στα πρώτα πέντε ματς, ο Ατρόμητος έχει τέσσερις ισοπαλίες (με Απόλλωνα στο Περιστέρι, με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και με ΑΕΛ στη Λάρισα) και μία νίκη (στο Περιστέρι επί της Λαμίας), επτά βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Οριόλ, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ