ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποφασίζει για προπονητή ο Σπανός

Αποφασίζει για προπονητή ο Σπανός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Ατρομήτου αξιολογεί τους προπονητές του της έχουν προταθεί, έχει ξεχωρίσει κάποιους εξ' αυτών και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για τον διάδοχο του Σα Πίντο. Στη λίστα οι Γιανέφσκι και Τολό.

Η εποχή του Σα Πίντο τελείωσε στον Ατρόμητο, καθώς ο Πορτογάλος ήδη είναι νέος προπονητής της Σταντάρ Λιέγης. Οι προτάσεις προπονητών έπεσαν... "βροχή" στην ομάδα, η διοίκηση της οποίας καλείται να επιλέξει τον διάδοχο του Ίβηρα.

Μάλιστα, φέρεται να έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις τεχνικών, οι οποίοι έχουν και το προβάδισμα έναντι των άλλων. Δύο από τους προπονητές που βρίσκονται στη λίστα των Περιστεριωτών σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι οι Τσέντομιρ Γιανέφσκι και Ντιντιέ Τολό.

Αποφασίζει για προπονητή ο Σπανός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 55χρονος Σκοπιανός ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπριζ και το 2005 ήρθε στην Ελλάδα για να αναλάβει βοηθός του Τροντ Σόλιντ στον Ολυμπιακό.

Το 2007 ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή στην Μπριζ, συνέχισε ως βοηθός στη Γάνδη και ξανά ως πρώτος προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα. Έπειτα ακολούθησε η Κύπρος (Παραλίμνι και Εθνικός Άχνας), η εθνική ΠΓΔΜ, η Μονς, η Μουσκρόν, ενώ την περυσινή σεζόν καθοδήγησε τεχνικά την Βάασλαντ-Μπέβερεν. Ως πρώτος προπονητής κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου το 2007 με την Μπριζ.

Sions coach Didier Tholot reacts in the last minutes of the Europa League Round of 32, Second leg soccer match between SC Braga and FC Sion at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Feb. 24, 2016. The match ended in a 2-2 draw and Braga passed to the next round with a 4-3 aggregate score. (AP Photo/Paulo Duarte)
Sions coach Didier Tholot reacts in the last minutes of the Europa League Round of 32, Second leg soccer match between SC Braga and FC Sion at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Feb. 24, 2016. The match ended in a 2-2 draw and Braga passed to the next round with a 4-3 aggregate score. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο 53χρονος Γάλλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Βεβεϊ και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της Σιόν. Το 2005 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λιμπούρν και μετά από μία τριετία ακολούθησε η Ρεμς. Επιστροφή στη Σιόν το 2009, μια τριετία στη Σατορού ενώ το 2014 κάθισε στην Μπαστιά ως βοηθός του Κλοντ Μακελελέ.

Την τελευταία διετία διένυσε την τρίτη του θητεία στον πάγκο της Σιόν, στην οποία είχε ποδοσφαιριστή των Φάνη Γκέκα, πραγματοποιώντας αξιόλογη πορεία στο Europa League.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ