ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από πρώτο όνομα, ξένο σώμα ο Μαρσελίνιο

Από πρώτο όνομα, ξένο σώμα ο Μαρσελίνιο
Μαρσελίνιο INTIME SPORTS

Ο Μαρσελίνιο ήταν ο παίκτης του Ατρόμητου που στο ξεκίνημα της σεζόν έκανε τη διαφορά. Μέσα σε τρεις μήνες έγινε ξένο σώμα και μένει μέχρι να φύγει.

Ο Μαρσελίνιο ξεκίνησε φορτσάτος την εφετινή σεζόν στον Ατρόμητο. Ειδικά στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, αλλά και στο δεύτερο, έκανε θραύση. Η αναφορά στις αναμετρήσεις με την ΑΪΚ, κατά τις οποίες ο Βραζιλιάνος έκανε τη διαφορά, σκοράροντας και στα δύο ματς, και στη Στοκχόλμη και στο Περιστέρι.

Ο 28χρονος έδειχνε ότι θα αποτελούσε τον ηγέτη της ομάδας των δυτικών προαστίων, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ενώ κατά τους ανθρώπους του Ατρόμητου ήταν αδιάφορος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αποβολή του στον αγώνα του Κυπέλλου με τη Βέροια.

Ο Μαρσελίνιο ειδοποιήθηκε πως θα λυθεί το συμβόλαιό του, ενώ μέχρι να γίνει αυτό θα προπονείται μόνος, σε διαφορετική ώρα από ό,τι η υπόλοιπη ομάδα. Μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο παίκτης. Πάντως στον Ατρόμητο αποδεικνύουν ότι δεν διστάζουν να "τελειώσουν" τον οποιονδήποτε μπροστά στο καλό της ομάδας.

Δεν είναι άλλωστε πολλοί οι σύλλογοι της Super League που έχουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές όπως ο Λατινοαμερικανός. Η "κυανόλευκη" διοίκηση προχώρησε στην κίνηση αυτή και για έναν ακόμα λόγο: Μήπως και... ταρακουνηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες, ξυπνήσουν και αρχίσουν να βάζουν την ομάδα εκ νέου σε τροχιά νικηφόρων αγώνων.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε εφέτος σε δέκα παιχνίδια, έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ. Σε περίπτωση που δεχτεί και ο ίδιος να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του, η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα, αφού είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και στην καλή του μέρα μπορεί να εκθέσει κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ματσάρα στο Περιστέρι και 2-2 για Ατρόμητο - Βέροια

"Τελειώνουν" τον Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ