ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο

Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο

Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Γρηγορίου καθώς ο Ναπολεόνι και οι διεθνείς προπονήθηκαν την Πέμπτη και τέθηκαν στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Στην ευχάριστη θέση να δει τόσο τον Ναπολεόνι να προπονείται κανονικά όσο και τους διεθνείς να επιστρέφουν και τα βρίσκονται στην διάθεση του ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου την Πέμπτη. Ο τεχνικός του Ατρόμητου μπορεί να προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με την Ξάνθη χωρίς προβλήματα πλην της δεδομένης και μακρόχρονης απουσίας του Έμποου.

Στην διάρκεια της Πέμπτης μάλιστα οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν και σε κάποιες εξετάσεις από τον εργοφυσιολόγο της ομάδας. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τη Ξάνθη.

Ο Μπάλλας που έκανε χθες ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, προπονήθηκε κανονικά. Ο Γκορμπούνοφ επέστρεψε από την Εθνική Ομάδα της χώρας του και γυμνάστηκε επίσης κανονικά.

Έτσι, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Γρηγορίου πλην φυσικά του Έμποου που δεν υπολογίζεται για τους επόμενους μήνες.

Επίσης οι παίκτες υποβλήθηκαν σε λιπομέτρηση από τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ