ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απαντά τη Δευτέρα στον Ατρόμητο ο Δέλλας

Απαντά τη Δευτέρα στον Ατρόμητο ο Δέλλας
Δέλλας, Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρωί του Σαββάτου (7/5) πραγματοποιήθηκε το ραντεβού του Γιώργου Σπανού με τον Τραϊανό Δέλλα. Θετικό το κλίμα στη συνάντηση των δύο ανδρών, όλα δείχνουν ότι ο 40χρονος τεχνικός θα παραμείνει στον Ατρόμητο.

Τραϊανός Δέλλας και Γιώργος Σπανός συναντήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (7/5) με κύριο θέμα αυτό της συνέχισης της συνεργασίας τους (παρών όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος). Ο 40χρονος τεχνικός άκουσε αυτά που ήθελε να ακούσει και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον Ατρόμητο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το κλίμα στο ραντεβού ήταν θετικό και ο "Τράι" δεσμεύτηκε να δώσει την απάντησή του τη Δευτέρα (9/5). Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο νεαρός προπονητής θα συνεχίσει στον πάγκο των Περιστεριωτών. Το διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα της έδωσε βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση, φέρνοντάς την στην 8η θέση της Super League.

Σε 29 παιχνίδια είχε απολογισμό 13 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες. Από βδομάδα που θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του, η διοίκηση θα βάλει... πλώρη για τις ανανεώσεις με Εντουάρντο Μπρίτο και Νίκο Λαζαρίδη. Και τους δύο ποδοσφαιριστές η "κυανόλευκη" ΠΑΕ έχει εκφράσει πρόθεση να τους κρατήσει και για την επόμενη σεζόν.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ